Przepis prosto z Italii, makaron w kremowym sosie z serem Gorgonzola i szpinakiem, z dodatkiem migdałowych płatków. Świetnie zbilansowany, pyszny, wegetariański posiłek, który doda Ci energii, a Twoje kubki smakowe oszaleją!
Posiłki LYOFOOD są gotowane przed liofilizacją. Nasze produkty to 100% naturalnych składników: bez sztucznych dodatków, bez dodatku cukru, bez konserwantów!
Przygotowanie:
Otwórz używając nacięcia nad struną
Usuń pochłaniacz tlenu
Dodaj gorącej przegotowanej wody - użyj odpowiedniej linii pomocniczej
Dokładnie zamieszaj
Zamknij i odczekaj 9 minut
Otwórz używając nacięcia pod struną i zamieszaj ponownie.
Składniki produktu gotowego do spożycia: makaron (semolina z psazenicy) 44% , szpinak 27%,, cebula, śmietana, ser Gorgonzola 5%, migdały 2%, sól, czosnek, masło.
Pliki cookies i pokrewne im technologie umożliwiają poprawne działanie strony i pomagają nam dostosować ofertę do Twoich potrzeb. Możesz zaakceptować wykorzystanie przez nas wszystkich tych plików i przejść do sklepu lub dostosować użycie plików do swoich preferencji, wybierając opcję "Dostosuj zgody".
W tym miejscu możesz określić swoje preferencje w zakresie wykorzystywania przez nas plików cookies.
Te pliki są niezbędne do działania naszej strony internetowej, dlatego też nie możesz ich wyłączyć.
Te pliki umożliwiają Ci korzystanie z pozostałych funkcji strony internetowej (innych niż niezbędne do jej działania). Ich włączenie da Ci dostęp do pełnej funkcjonalności strony.
Te pliki pozwalają nam na dokonanie analiz dotyczących naszego sklepu internetowego, co może przyczynić się do jego lepszego funkcjonowania i dostosowania do potrzeb Użytkowników.
Te pliki wykorzystywane są przez dostawcę oprogramowania, w ramach którego działa nasz sklep. Nie są one łączone z innymi danymi wprowadzanymi przez Ciebie w sklepie. Celem zbierania tych plików jest dokonywanie analiz, które przyczynią się do rozwoju oprogramowania. Więcej na ten temat przeczytasz w Polityce plików cookies Shoper.
Dzięki tym plikom możemy prowadzić działania marketingowe.